De gemiddelde prijs per vierkante meter in Paddewei is € 4,032/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Paddewei
0.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Paddewei is
23%
De prijzen van woningen in Paddewei zijn het afgelopen jaar gegroeid met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Paddewei.

Als woningbezitter in Paddewei zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,032 per vierkante meter. Hiermee doet Paddewei het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Barendrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Paddewei voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Paddewei in Barendrecht?

Een huis kopen in Paddewei is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Paddewei in Barendrecht.

In de buurt Paddewei in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,602 mensen per vierkante kilometer en 880 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Paddewei zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.