De lokale woningmarkt in Hasselsestraat e.o..

Als je investeert in een huis in Hasselsestraat e.o. zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis daalde het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,072 per vierkante meter. Hiermee doet Hasselsestraat e.o. het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Bergeijk. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hasselsestraat e.o. achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Hasselsestraat e.o. in Luyksgestel?

Een huis kopen in Hasselsestraat e.o. is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hasselsestraat e.o. in Luyksgestel.

In de wijk Hasselsestraat e.o. in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,842 mensen per vierkante kilometer en 205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hasselsestraat e.o. zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.