De lokale woningmarkt in Industrieterrein 'Loonsebaan'.

Als woningbezitter in Industrieterrein 'Loonsebaan' zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrieterrein 'Loonsebaan' het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergeijk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Industrieterrein 'Loonsebaan' achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Industrieterrein 'Loonsebaan' in Luyksgestel?

Een huis kopen in Industrieterrein 'Loonsebaan' is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrieterrein 'Loonsebaan' in Luyksgestel.

In de buurt Industrieterrein 'Loonsebaan' in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 160 mensen per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Industrieterrein 'Loonsebaan' zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.