De lokale huizenprijzen in Kapellerweg-Rijt.

Met een woning in Kapellerweg-Rijt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Kapellerweg-Rijt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Bergeijk. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kapellerweg-Rijt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Kapellerweg-Rijt in Luyksgestel?

Een huis kopen in Kapellerweg-Rijt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kapellerweg-Rijt in Luyksgestel.

In de buurt Kapellerweg-Rijt in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,739 inwoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kapellerweg-Rijt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.