De lokale woningmarkt in Kerkstraat e.o..

Als woningbezitter in Kerkstraat e.o. zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Kerkstraat e.o. het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergeijk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kerkstraat e.o. achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Kerkstraat e.o. in Luyksgestel?

Een huis kopen in Kerkstraat e.o. is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kerkstraat e.o. in Luyksgestel.

In de buurt Kerkstraat e.o. in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,081 mensen per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kerkstraat e.o. zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.