De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heelwijk is € 3,520/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heelwijk
3.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Heelwijk is
45%
De woningwaardes in Heelwijk zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Heelwijk.

Met een woning in Heelwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde nam af het afgelopen jaar met -18.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,520 per vierkante meter. Hiermee doet Heelwijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Bernheze. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,598 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heelwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heelwijk in Heesch?

Een huis kopen in Heelwijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heelwijk in Heesch.

In de buurt Heelwijk in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,212 inwoners per vierkante kilometer en 265 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Heelwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.