De lokale huizenmarkt in Oosteinde.

Als je woningbezitter wordt in Oosteinde zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Oosteinde het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,886 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oosteinde achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oosteinde in Waarder?

Een huis kopen in Oosteinde is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oosteinde in Waarder.

In de buurt Oosteinde in Waarder is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 38 bewoners per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Oosteinde zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 20% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waarder on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.