De lokale huizenmarkt in Maartensdijk Buitengebied.

Als bezitter van een huis in Maartensdijk Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Maartensdijk Buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente De Bilt. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,085 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Maartensdijk Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Maartensdijk Buitengebied in Maartensdijk?

Een huis kopen in Maartensdijk Buitengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Maartensdijk Buitengebied in Maartensdijk.

In de wijk Maartensdijk Buitengebied in Maartensdijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 31 bewoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Maartensdijk Buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maartensdijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.