De gemiddelde prijs per vierkante meter in Ridderoordsche Bossen is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Ridderoordsche Bossen is
56%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Ridderoordsche Bossen.

Als woningbezitter in Ridderoordsche Bossen zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Ridderoordsche Bossen het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente De Bilt. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,104 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ridderoordsche Bossen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Ridderoordsche Bossen in Bilthoven?

Een huis kopen in Ridderoordsche Bossen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ridderoordsche Bossen in Bilthoven.

In de buurt Ridderoordsche Bossen in Bilthoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 29 mensen per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Ridderoordsche Bossen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bilthoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.