De gemiddelde prijs per vierkante meter in Wilnis Dorp is € 4,610/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Wilnis Dorp
-1.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Wilnis Dorp is
23%
De waarde van woningen in Wilnis Dorp zijn het afgelopen jaar opgelopen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Wilnis Dorp.

Met een woning in Wilnis Dorp zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,610 per vierkante meter. Hiermee doet Wilnis Dorp het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente De Ronde Venen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,630 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wilnis Dorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Wilnis Dorp in Wilnis?

Een huis kopen in Wilnis Dorp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wilnis Dorp in Wilnis.

In de buurt Wilnis Dorp in Wilnis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,227 inwoners per vierkante kilometer en 855 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Wilnis Dorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 315 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wilnis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.