De gemiddelde prijs per vierkante meter in Keizerslanden is € 3,336/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Keizerslanden
5.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Keizerslanden is
29%
De woningprijzen in Keizerslanden zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Keizerslanden.

Met een woning in Keizerslanden zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,336 per vierkante meter. Hiermee doet Keizerslanden het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Deventer. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,546 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Keizerslanden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Keizerslanden in Deventer?

Een huis kopen in Keizerslanden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Keizerslanden in Deventer.

In de buurt Keizerslanden in Deventer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,758 inwoners per vierkante kilometer en 5,555 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Keizerslanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,620 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Deventer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.