De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Deurningen.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen Deurningen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Deurningen het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Dinkelland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,953 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Deurningen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Deurningen in Deurningen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Deurningen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Deurningen in Deurningen.

In de wijk Verspreide huizen Deurningen in Deurningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 43 mensen per vierkante kilometer en 280 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Deurningen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Deurningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.