De lokale huizenmarkt in Wehl-West.

Als je woningbezitter wordt in Wehl-West zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Wehl-West het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Doetinchem. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wehl-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Wehl-West in Wehl?

Een huis kopen in Wehl-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wehl-West in Wehl.

In de buurt Wehl-West in Wehl is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 56 bewoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Wehl-West zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wehl on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.