De gemiddelde vierkantemeterprijs in Eikenburg is € 5,173/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Eikenburg
4.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Eikenburg is
20%
De waarde van huizen in Eikenburg zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Eikenburg.

Als bezitter van een huis in Eikenburg zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,173 per vierkante meter. Hiermee doet Eikenburg het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Eindhoven. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Eikenburg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Eikenburg in Eindhoven?

Een huis kopen in Eikenburg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eikenburg in Eindhoven.

In de wijk Eikenburg in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,946 bewoners per vierkante kilometer en 640 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Eikenburg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.