De gemiddelde prijs per vierkante meter in Schuttersbosch is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Schuttersbosch is
34%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Schuttersbosch.

Met een woning in Schuttersbosch zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Schuttersbosch het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Eindhoven. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schuttersbosch achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Schuttersbosch in Eindhoven?

Een huis kopen in Schuttersbosch is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schuttersbosch in Eindhoven.

In de buurt Schuttersbosch in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,608 inwoners per vierkante kilometer en 290 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Schuttersbosch zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.