De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kruidenbuurt is € 3,943/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kruidenbuurt
3.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kruidenbuurt is
35%
De huizenprijzen in Kruidenbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kruidenbuurt.

Met een woning in Kruidenbuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,943 per vierkante meter. Hiermee doet Kruidenbuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Eindhoven. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kruidenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kruidenbuurt in Eindhoven?

Een huis kopen in Kruidenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kruidenbuurt in Eindhoven.

In de buurt Kruidenbuurt in Eindhoven is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,693 inwoners per vierkante kilometer en 1,470 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kruidenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 530 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.