De gemiddelde vierkantemeterprijs in Elburg West en havengebied is € 3,707/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Elburg West en havengebied
8.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Elburg West en havengebied is
23%
De huizenprijzen in Elburg West en havengebied zijn het afgelopen jaar gestegen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Elburg West en havengebied.

Als bezitter van een huis in Elburg West en havengebied zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,707 per vierkante meter. Hiermee doet Elburg West en havengebied het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Elburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,730 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Elburg West en havengebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Elburg West en havengebied in Elburg?

Een huis kopen in Elburg West en havengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Elburg West en havengebied in Elburg.

In de wijk Elburg West en havengebied in Elburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 848 bewoners per vierkante kilometer en 690 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Elburg West en havengebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Elburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.