De gemiddelde prijs per vierkante meter in Walhof-Roessingh is € 3,026/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Walhof-Roessingh
4.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Walhof-Roessingh is
29%
De woningwaardes in Walhof-Roessingh zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Walhof-Roessingh.

Als je woningbezitter wordt in Walhof-Roessingh zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,026 per vierkante meter. Hiermee doet Walhof-Roessingh het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Enschede. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Walhof-Roessingh achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Walhof-Roessingh in Enschede?

Een huis kopen in Walhof-Roessingh is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Walhof-Roessingh in Enschede.

In de buurt Walhof-Roessingh in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,168 bewoners per vierkante kilometer en 1,290 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Walhof-Roessingh zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.