De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Raamsdonksveer is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Raamsdonksveer is
33%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Raamsdonksveer.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Raamsdonksveer zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Raamsdonksveer het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Geertruidenberg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,290 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Raamsdonksveer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Raamsdonksveer in Raamsdonksveer?

Een huis kopen in Verspreide huizen Raamsdonksveer is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Raamsdonksveer in Raamsdonksveer.

In de buurt Verspreide huizen Raamsdonksveer in Raamsdonksveer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 22 bewoners per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Raamsdonksveer zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Raamsdonksveer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.