De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Riel.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Riel zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Riel het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Goirle. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,518 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Riel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Riel in Riel?

Een huis kopen in Verspreide huizen Riel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Riel in Riel.

In de wijk Verspreide huizen Riel in Riel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 15 inwoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Riel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Riel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.