De lokale huizenmarkt in Riel-Dorp.

Als je woningbezitter wordt in Riel-Dorp zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,461 per vierkante meter. Hiermee doet Riel-Dorp het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Goirle. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,518 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Riel-Dorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Riel-Dorp in Riel?

Een huis kopen in Riel-Dorp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Riel-Dorp in Riel.

In de buurt Riel-Dorp in Riel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,877 bewoners per vierkante kilometer en 955 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Riel-Dorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 375 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Riel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.