De gemiddelde prijs per vierkante meter in Corpus den Hoorn is € 3,308/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Corpus den Hoorn
8.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Corpus den Hoorn is
33%
De woningwaardes in Corpus den Hoorn zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Corpus den Hoorn.

Met een woning in Corpus den Hoorn zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,308 per vierkante meter. Hiermee doet Corpus den Hoorn het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Groningen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Corpus den Hoorn achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Corpus den Hoorn in Groningen?

Een huis kopen in Corpus den Hoorn is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Corpus den Hoorn in Groningen.

In de buurt Corpus den Hoorn in Groningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,070 inwoners per vierkante kilometer en 2,755 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Corpus den Hoorn zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 425 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.