De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hoofddorp Floriande West is € 4,673/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoofddorp Floriande West
6.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hoofddorp Floriande West is
23%
De waarde van huizen in Hoofddorp Floriande West zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hoofddorp Floriande West.

Als je investeert in een huis in Hoofddorp Floriande West zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,673 per vierkante meter. Hiermee doet Hoofddorp Floriande West het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Haarlemmermeer. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,812 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hoofddorp Floriande West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp?

Een huis kopen in Hoofddorp Floriande West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp.

In de wijk Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,272 mensen per vierkante kilometer en 3,915 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hoofddorp Floriande West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoofddorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.