De lokale huizenmarkt in Lisserbroek.

Als je woningbezitter wordt in Lisserbroek zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,468 per vierkante meter. Hiermee doet Lisserbroek het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Haarlemmermeer. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Lisserbroek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Lisserbroek in Lisserbroek?

Een huis kopen in Lisserbroek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lisserbroek in Lisserbroek.

In de buurt Lisserbroek in Lisserbroek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,881 bewoners per vierkante kilometer en 1,305 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Lisserbroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 590 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lisserbroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.