De lokale woningmarkt in Schiphol.

Als woningbezitter in Schiphol zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Schiphol het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schiphol achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Schiphol in Schiphol?

Een huis kopen in Schiphol is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schiphol in Schiphol.

In de buurt Schiphol in Schiphol is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3 mensen per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Schiphol zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiphol on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.