De lokale woningmarkt in Lijnden Omgeving.

Als woningbezitter in Lijnden Omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Lijnden Omgeving het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Lijnden Omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Lijnden Omgeving in Lijnden?

Een huis kopen in Lijnden Omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lijnden Omgeving in Lijnden.

In de buurt Lijnden Omgeving in Lijnden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 17 mensen per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Lijnden Omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lijnden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.