De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Glip is € 5,172/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Glip
-1.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in De Glip is
29%
De woningprijzen in De Glip zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Glip.

Als woningbezitter in De Glip zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,172 per vierkante meter. Hiermee doet De Glip het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heemstede. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 5,554 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Glip gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Glip in Heemstede?

Een huis kopen in De Glip is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Glip in Heemstede.

In de buurt De Glip in Heemstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,441 mensen per vierkante kilometer en 585 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Glip zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.