De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving is € 5,554/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving
2.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving is
22%
De woningprijzen in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving zijn het afgelopen jaar toegenomen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving.

Als woningbezitter in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,554 per vierkante meter. Hiermee doet Oude Dorp, Indische buurt en omgeving het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heemstede. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 5,560 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oude Dorp, Indische buurt en omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving in Heemstede?

Een huis kopen in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving in Heemstede.

In de buurt Oude Dorp, Indische buurt en omgeving in Heemstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,357 mensen per vierkante kilometer en 1,870 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oude Dorp, Indische buurt en omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 740 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.