De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oranjebuurt is € 3,809/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oranjebuurt
1.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Oranjebuurt is
27%
De huizenprijzen in Oranjebuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oranjebuurt.

Als bezitter van een huis in Oranjebuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,809 per vierkante meter. Hiermee doet Oranjebuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Helmond. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oranjebuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oranjebuurt in Helmond?

Een huis kopen in Oranjebuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranjebuurt in Helmond.

In de wijk Oranjebuurt in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,514 bewoners per vierkante kilometer en 620 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oranjebuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.