De lokale huizenprijzen in Oud-Beijerland Centrum.

Met een woning in Oud-Beijerland Centrum zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,965 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Beijerland Centrum het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hoeksche Waard. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,551 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud-Beijerland Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oud-Beijerland Centrum in Oud-Beijerland?

Een huis kopen in Oud-Beijerland Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Beijerland Centrum in Oud-Beijerland.

In de buurt Oud-Beijerland Centrum in Oud-Beijerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,635 inwoners per vierkante kilometer en 840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oud-Beijerland Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Beijerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.