De gemiddelde prijs per vierkante meter in Grittenhof is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Grittenhof is
38%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Grittenhof.

Met een woning in Grittenhof zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Grittenhof het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hoogeveen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,758 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Grittenhof achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Grittenhof in Hoogeveen?

Een huis kopen in Grittenhof is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Grittenhof in Hoogeveen.

In de buurt Grittenhof in Hoogeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,885 inwoners per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Grittenhof zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze diverse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.