De gemiddelde vierkantemeterprijs in Trasselt is € 3,210/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Trasselt
6.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Trasselt is
20%
De huizenprijzen in Trasselt zijn het afgelopen jaar gestegen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Trasselt.

Als je een huis koopt in Trasselt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,210 per vierkante meter. Hiermee doet Trasselt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hoogeveen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Trasselt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Trasselt in Hoogeveen?

Een huis kopen in Trasselt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Trasselt in Hoogeveen.

In de wijk Trasselt in Hoogeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,682 inwoners per vierkante kilometer en 650 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Trasselt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.