De lokale huizenprijzen in Schalkwijk Buitengebied.

Met een woning in Schalkwijk Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Schalkwijk Buitengebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Houten. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,564 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schalkwijk Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Schalkwijk Buitengebied in Schalkwijk?

Een huis kopen in Schalkwijk Buitengebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schalkwijk Buitengebied in Schalkwijk.

In de buurt Schalkwijk Buitengebied in Schalkwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 20 inwoners per vierkante kilometer en 165 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Schalkwijk Buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schalkwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.