De lokale huizenprijzen in Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal.

Met een woning in Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Wijk bij Duurstede. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,128 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal in Wijk bij Duurstede?

Een huis kopen in Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal in Wijk bij Duurstede.

In de buurt Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal in Wijk bij Duurstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 36 inwoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wijk bij Duurstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.