De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Sandt is € 4,625/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Sandt
4.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in 't Sandt is
32%
De waarde van huizen in 't Sandt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in 't Sandt.

Als je een huis koopt in 't Sandt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,625 per vierkante meter. Hiermee doet 't Sandt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Katwijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Sandt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Sandt in Katwijk?

Een huis kopen in 't Sandt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Sandt in Katwijk.

In de wijk 't Sandt in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,131 inwoners per vierkante kilometer en 195 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in 't Sandt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.