De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zuid is € 5,856/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuid
6.1%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Zuid is
23%
De prijzen van woningen in Zuid zijn het afgelopen jaar gegroeid met
43.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zuid.

Met een woning in Zuid zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 43.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,856 per vierkante meter. Hiermee doet Zuid het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Katwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zuid in Katwijk?

Een huis kopen in Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuid in Katwijk.

In de buurt Zuid in Katwijk is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,042 inwoners per vierkante kilometer en 925 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zuid zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 480 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.