De lokale huizenmarkt in Kleipetten.

Als bezitter van een huis in Kleipetten zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,687 per vierkante meter. Hiermee doet Kleipetten het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Katwijk. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,750 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kleipetten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Kleipetten in Rijnsburg?

Een huis kopen in Kleipetten is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kleipetten in Rijnsburg.

In de wijk Kleipetten in Rijnsburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,538 bewoners per vierkante kilometer en 1,015 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kleipetten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rijnsburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.