De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Dentgenbach is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen Dentgenbach is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Dentgenbach.

Met een woning in Verspreide huizen Dentgenbach zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Dentgenbach het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Kerkrade. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,160 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Dentgenbach achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Dentgenbach in Kerkrade?

Een huis kopen in Verspreide huizen Dentgenbach is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Dentgenbach in Kerkrade.

In de buurt Verspreide huizen Dentgenbach in Kerkrade is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7 inwoners per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Dentgenbach zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 25% tussen de 25 tot 45 jaar en 25% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kerkrade on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.