De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kaalheide is € 2,004/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kaalheide
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kaalheide is
24%
De prijzen van huizen in Kaalheide zijn het afgelopen jaar gedaald met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kaalheide.

Als bezitter van een huis in Kaalheide zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis daalde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,004 per vierkante meter. Hiermee doet Kaalheide het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Kerkrade. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,151 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kaalheide achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kaalheide in Kerkrade?

Een huis kopen in Kaalheide is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kaalheide in Kerkrade.

In de wijk Kaalheide in Kerkrade is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,082 bewoners per vierkante kilometer en 1,315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kaalheide zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 455 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kerkrade on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.