De gemiddelde prijs per vierkante meter in Parc Rodenrijs is € 4,350/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Parc Rodenrijs
5.0%
Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Parc Rodenrijs is
21%
De prijzen van woningen in Parc Rodenrijs zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Parc Rodenrijs.

Als je woningbezitter wordt in Parc Rodenrijs zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,350 per vierkante meter. Hiermee doet Parc Rodenrijs het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Lansingerland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,295 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Parc Rodenrijs voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Parc Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs?

Een huis kopen in Parc Rodenrijs is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Parc Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs.

In de buurt Parc Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,836 bewoners per vierkante kilometer en 485 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Parc Rodenrijs zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 19% tussen de 25 tot 45 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.