De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rodenrijse Zoom is € 4,496/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rodenrijse Zoom
4.1%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Rodenrijse Zoom is
29%
De prijzen van woningen in Rodenrijse Zoom zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Rodenrijse Zoom.

Met een woning in Rodenrijse Zoom zit je prima. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,496 per vierkante meter. Hiermee doet Rodenrijse Zoom het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Lansingerland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,295 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rodenrijse Zoom gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs?

Een huis kopen in Rodenrijse Zoom is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs.

In de buurt Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,004 inwoners per vierkante kilometer en 645 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Rodenrijse Zoom zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 415 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 8% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 28% tussen de 25 tot 45 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.