De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelbuurt is € 3,817/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelbuurt
2.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vogelbuurt is
22%
De huizenprijzen in Vogelbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vogelbuurt.

Met een woning in Vogelbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,817 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lansingerland. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,316 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelbuurt in Berkel en Rodenrijs?

Een huis kopen in Vogelbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt in Berkel en Rodenrijs.

In de buurt Vogelbuurt in Berkel en Rodenrijs is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,631 inwoners per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vogelbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.