De lokale huizenprijzen in Voorburg Midden zuid.

Met een woning in Voorburg Midden zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,412 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg Midden zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Voorburg Midden zuid gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Voorburg Midden zuid in Voorburg?

Een huis kopen in Voorburg Midden zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg Midden zuid in Voorburg.

In de buurt Voorburg Midden zuid in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,538 inwoners per vierkante kilometer en 1,155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Voorburg Midden zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.