De lokale huizenprijzen in Het Zand.

Als je een huis koopt in Het Zand zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,654 per vierkante meter. Hiermee doet Het Zand het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lingewaard. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,423 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Het Zand voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Het Zand in Huissen?

Een huis kopen in Het Zand is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Zand in Huissen.

In de wijk Het Zand in Huissen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,322 inwoners per vierkante kilometer en 780 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Het Zand zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 305 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huissen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.