De gemiddelde vierkantemeterprijs in Giessenburg-Buitengebied-Zuid is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Giessenburg-Buitengebied-Zuid is
19%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Giessenburg-Buitengebied-Zuid.

Als je investeert in een huis in Giessenburg-Buitengebied-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Giessenburg-Buitengebied-Zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Molenlanden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,686 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Giessenburg-Buitengebied-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Giessenburg-Buitengebied-Zuid in Giessenburg?

Een huis kopen in Giessenburg-Buitengebied-Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Giessenburg-Buitengebied-Zuid in Giessenburg.

In de wijk Giessenburg-Buitengebied-Zuid in Giessenburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 25 mensen per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Giessenburg-Buitengebied-Zuid zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Giessenburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.