De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid is
38%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid.

Als je woningbezitter wordt in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Molenlanden. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,690 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid in Oud-Alblas?

Een huis kopen in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid in Oud-Alblas.

In de buurt Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid in Oud-Alblas is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7 bewoners per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Alblas-Buitengebied-Zuid zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 25% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 13% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Alblas on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.