De gemiddelde prijs per vierkante meter in Lintbebouwing-Oost is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Lintbebouwing-Oost is
26%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Lintbebouwing-Oost.

Als woningbezitter in Lintbebouwing-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Lintbebouwing-Oost het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Molenlanden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,690 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Lintbebouwing-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Lintbebouwing-Oost in Sliedrecht?

Een huis kopen in Lintbebouwing-Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lintbebouwing-Oost in Sliedrecht.

In de buurt Lintbebouwing-Oost in Sliedrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 550 mensen per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Lintbebouwing-Oost zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 13% tussen de 25 tot 45 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Sliedrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.