De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kern-Dorp is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Kern-Dorp
18.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Kern-Dorp is
22%
De huizenprijzen in Kern-Dorp zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kern-Dorp.

Met een woning in Kern-Dorp zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Kern-Dorp het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Molenlanden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,690 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kern-Dorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kern-Dorp in Wijngaarden?

Een huis kopen in Kern-Dorp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern-Dorp in Wijngaarden.

In de buurt Kern-Dorp in Wijngaarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,843 inwoners per vierkante kilometer en 185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kern-Dorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wijngaarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.