De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zandveld is € 4,027/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zandveld
8.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zandveld is
27%
De huizenprijzen in Zandveld zijn het afgelopen jaar gestegen met
20.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zandveld.

Met een woning in Zandveld zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 20.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,027 per vierkante meter. Hiermee doet Zandveld het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Nieuwegein. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zandveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zandveld in Nieuwegein?

Een huis kopen in Zandveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zandveld in Nieuwegein.

In de buurt Zandveld in Nieuwegein is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,150 inwoners per vierkante kilometer en 910 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zandveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 360 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwegein on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.