De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nije Veld is € 4,405/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nije Veld
4.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nije Veld is
32%
De woningprijzen in Nije Veld zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nije Veld.

Met een woning in Nije Veld zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,405 per vierkante meter. Hiermee doet Nije Veld het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nijmegen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,046 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nije Veld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nije Veld in Nijmegen?

Een huis kopen in Nije Veld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nije Veld in Nijmegen.

In de buurt Nije Veld in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,570 inwoners per vierkante kilometer en 3,425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Nije Veld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 810 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.